Челси чека Динамо, дерби у Франкфурту, Бенфика долази у Загреб

У четвртак почиње осмина финала Лиге Европе и најбољих 16 екипа из претходног дела такмичења настављају пут који им може донети европски трофеј, али и улазницу за Лигу шампиона. Један до најзанимљивијих мечева биће игран на "Стамфорд Бриџу" где од 21 сат Челси дочекује кијевски Динамо. Тај дуел моћи ћете да пратите у директном преносу на нашем првом каналу.

Челси наставља пут у другом по јачини европском такмичењу након бурног периода у којем је остао без трофеја у Лига купу, суочавао се са непослужним голманом Кепо Аризабалагом, али је успео да се консолидује и у последња два меча победи Тотенхем и Фулам.

"Плавци" имају искуство освајања Лиге Европе, фаворити ће бити против украјинског представника, док ће у истом термину бити играна још два сусрета - Наполи дочекује Салцбург, док ће Валенсија угостити Краснодар.

Домаћини ће имати предност, у дуелу у Напуљу се очекује велики број голова, а "Слепи мишеви" желе да наставе одличан учинак шпанских екипа у овом такмичењу.

Од 18.55 на програму је пет једнако занимљивих дуела, од којих ће српској публици најинтересантнији бити онај у Франкфурту. "Српска колонија" коју чине Лука Јовић, Мијат Гаћиновић и Филип Костић чека посрнули Интер који ће успех тражити у Европи.

Немци имају много проблема са повредама и биће лишени помоћи једног од најбољих играча Анта Ребића.

"Ватромет" се очекује и у Санкт Петербургу где Зенит игра са Виљареалом, Арсенал је велики фаворит у двомечу са Реном, као и Севиља против прашке Славије. Очи региона биће упрте у највеће изненађење досадашњег тока Лиге Европе - загребачки Динамо.

"Модри" су први пут у историји отишли овако далеко у европском такмичењу и сада ће имати много тежак посао јер дочекују Бенфику.

Реванш мечеви на програму су следећег четвртка.

Лига Европе - осмина финала:
18.55 Динамо Загреб - Бенфика
18.55 Ајнтрахт Франкфурт - Интер
18.55 Рен - Арсенал
18.55 Севиља - Славија Праг
18.55 Зенит Санкт Петербург - Виљареал
21.00 Челси - Динамо Кијев
21.00 Наполи Салцбург
21.00 Валенсија - Краснодар 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво