Ђирона славила у Мадриду, „краљ“ посустао

Фудбалери Ђироне приредили су велико изненађење, после преокрета савладали су Реал у Мадриду са 2:1 (0:1) у мечу 24. кола Примере.

Реал није успео да задржи корак за водећом Барселоном и после овог кола пао је на треће место са освојених 45 бодова, два мање од градског ривала Атлетика и девет бодова заостатка за водећом Барселоном.

Ђирона је са овом победом сакупила 27 бодова и побегла је из опасне зоне, сада заузима 14. место на табели.

Реал је повео у 25. минуту. Крос је упутио сјајан центаршут са десне стране, у казненом простору најбоље се снашао Каземиро и ударцем главом послао лопту у мрежу.

Гости су изједначили у 65. минуту. Сигуран са беле тачке био је Стуани. Пенал је досуђен пошто је Рамос играо руком испред свог гола.

Десет минута касније, потпуни преокрет. Брзи контра напад, након шута са леве стране голман је одбио лопту, на њу је налетео Порту и сместио је у мрежу, испоставило се то је био и коначан резултат.

У последњим моментима сусрета Рамос је зарадио други жути картон, самим тим и црвени, па је морао да напусти терен.

Наредно коло доноси дуеле Левантеа и Реал Мадрида, као и Ђирона - Реал Сосиједад.

У осталим мечевима, Валенсија и Еспањол су одиграли нерешено без голова 0:0, док је Виљареал био убедљив против Севиље - 3:0.

У последњем данашњем мечу, Бетис и Алавес су одиграли нерешено - 1:1.

Табела: Барселона 54, Атлетико 47, Реал Мадрид 45, Севиља 37, Хетафе 36, Алавес 36, Сосиједад 34, Бетис 33, Валенсија 32, Еибар 31, Леванте 30, Леганес 29, Еспањол 29, Билбао 27, Ђирона 27, Ваљадолид 26, Селта 24, Виљареал 23, Рајо Ваљекано 23, Уеска 18.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво