Мирковић: Има емоција, али победа је обавеза

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић признао је да јако емотивно дочекује меч против Рада, клуба у коме је поникао, али да су две победе до краја првог дела сезоне обавеза. Сусрет је на програму у недељу од 17.00 на Бањици.

"Има изражених емоција, то је мој клуб. У Раду сам највише научио о фудбалу и животу, тако да ми није баш најдраже што играм против њих, иако се радујем сусрету са неким људима", рекао је Мирковић на конференцији за новинаре у Спортском центру Телеоптик.

О екипи Рада каже да 15. место на табели Суперлиге не одсликава право стање.

"Стање на табели не одговара квалитету и потенцијалу Рада, чврсти су и борбени. Имају микс искусних и младих играча и очекује нас тежак дуел. Притом, терен није у добром стању, али без обзира на то идемо на победу".
Црно-бели ће и на Бањици бити ослабљени изостанком Марка Јанковића због повреде.

Мирковић признаје да је да његови играчи осећају притисак чак и у тренутку повољног резултата.

"Види се то. Промашујемо шансе, резултат је исти, а ближи се крај утакмице. Дешавало нам се да смо тако губили бодове у три или четири наврата. То остаје у глави. Обавеза су нам две победе", закључио је он.
Утакмица 20. кола Суперлиге између Рада и Партизана на програму је у недељу од 17 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво