Сити славио у Вотфорду, гол Миливојевића у поразу

Фудбалери Манчестер ситија славили су на гостовању у Вотфорду са 2:1, у мечу 15. кола Премијер лиге. Победе за Брајтон, Борнмут и Вест Хем. Гол Луке Миливојевића из пенала.

"Грађани" су са тешког гостовања у Вотфорду однели сва три бода, која ће их оставити усамљене на првом месту табеле (41 бод).

Први погодак чета Пепа Гаврдиоле постигла је у 40. минуту преко Лироја Санеа, да би предност дуплирао Ријад Марез у 51. минуту.

Ипак, домаћи састав се није предавао, те је преко Дакура смањио на 2:1 у 85. минуту меча, али није имао снаге за повратак.

Брајтон је са 3:1 савладао Крситал Палас, за који је једини погодак постигао Лука Миливојевић из пенала у 81. минуту. Стрелци за плаво-беле, који су већи део меча одиграли са играчем мање, били су Мареј, Балогун и Андоне.

Борнумт је био бољи од Хадерсфилда са 2:1, уз по гол и асистенцију за Фрејжера и Вилсона, док је једини погодак за госте дао Конголо.

Вест Хем је на свом терену добио Кардиф са 3:1, уз два гола Переза и један Антонија. Гол за тим из Велса дао је Марфи.

У среду се играју преостали мечеви 15. кола а састају се:

20.45 Барнли - Ливерпул
20.45 Евертон - Њукасл
20.45 Фулам - Лестер
20.45 Вулвс - Челси
21.00 Манчестер јунајтед - Арсенал
21.00 Тотенхем - Саутемптон

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво