Терзић: Звезда има перспективу и потенцијал

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић признао је да остаје жал за слабим првим полувременом у Напуљу, али да је друго показатељ колики потенцијал има првак Србије.

Звезда је синоћ у Напуљу у петој рунди Лиге шампиона изгубила од домаћег Наполија са 3:1.

"Имали смо два различита полувремена. У првом као да играчи нису веровали у себе, ушли су бојажљиво, док смо у другом полувремену одиграли одлично, посебно последњих пола сата. То вероватно има везе и са изменама. Показали смо да ова Звезда има перспективу и велики потенцијал", рекао је Терзић новинарима после утакмице у Италији.

Он је додао да је Звезда направила прави потез довођењем великог броја играча због тешког ритма утакмица.

"У супротном не бисмо издржали овакав ритам великог броја утакмица, потребан је велики фонд играча", казао је Терзић уз поруку да су и повреде доста утицале пред меч у Напуљу, а да је Марко Марин показао да је мајстор.

Пред последњи меч у Лиги шампиона, с Пари Сен Жерменом у Београду, Терзић каже да ће екипа бити јако мотивисана.

"Потпуно смо други тим на свом терену и с нашим навијачима. Потребно је да применимо шаблон са утакмице с Ливерпулом, да будемо пуни самопоуздања", закључио је Терзић.

Црвено-бели 11. децембра дочекују ПСЖ на опроштају од ЛШ.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи