Крстајић: Требало је да буде 5:0 на полувремену...

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић после победе у Београду против Црне Горе са 2:1 рекао је да је тријумф заслужен, али да се непотребно ушло у неизвесност у наставку.

"Хвала навијачима који су дошли по овако хладном времену, момци су то заслужили. Верујем да би их било и више. Заслужена победа, поготово добро прво полувреме, 2:0, промашен пенал, још неколико шанси", изјавио је Крстајић на конференцији за медије.

Према његовим речима, у наставку после примљеног гола било је несигурности и мало панике.

"Али, могу да разумем, јер су ово млади момци. Најважније је да играчи то схватају и да се у наредном периоду то поправи", рекао је Крстајић.

Он није хтео да критикује Александра Митровића због "неозбиљног" промашаја пенала, али...

"Играо сам фудбал, увек треба бити максимално озбиљан, поготово на 2:0 који је најгори резултат. Не могу да замерим Митровићу, дао је доста важних голова у Лиги нација, одвео нас на Мундијал, али требало је да завршимо утакмицу, спортски докрајчимо нашег братског ривала. Уместо да буде 5:0 на полувремену и да у 50. минуту изведемо неке играче, ми смо морали да спасавамо да не буде 2:2", закључио је Крстајић.

Србија наредни меч игра 20. новембра на стадиону Партизана против Литваније. 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво