Буручага: Меси ће поново играти за Аргентину

Најбољи аргентински фудбалер Лионел Меси вратиће се у репрезентацију следеће године, верује директор Савеза Хорхе Буручага.

Меси за "гаучосе" није играо након Мундијала, на коме је Аргентина елиминисана у осмини финала од каснијег шампиона Француске (4:3), али још увек није рекао дефинитивно да је завршио репрезентативну каријеру.

"Тренутно не постоји датум повратка Месија, сигурно је не пре Нове године. Немогуће је да неће играти више за Аргентину, Меси је у прелазном периоду. Сигуран сам да ће бити поново део репрезентације следеће године", рекао је Буручага.

Меси се и раније повлачио из националног тима, али се предомислио због велике жеље да освоји Мундијал.

Поред светске титуле са Аргентином, Месију недостаје и трофеј Копа Америка који је у финалима губио чак три пута, а нову прилику, ако буде хтео, има следеће године на континенталном шампионату у Бразилу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво