Срнић после Ливерпула: А Милоје каже "Шта сам вам рекао?"

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић открио је да је тренер Владан Милојевић, пре меча против Ливерпула са 2:0 у Лиги шампиона, пренео играчима веру и енергију да могу да остваре једну од највећих победа у историји клуба.

Црвена звезда је са два гола Милана Павкова срушила Ливерпул у Београду и постала први српски клуб са тријумфом у елитном такмичењу.

"Милоје нам је после утакмице честитао и подсетио нас на његове речи "Шта сам вам причао пре утакмице". Није било додатнијх емоција и еуфорије, тренер увек верује у оно што говори и пренео нам је ту енергију", рекао је Срнић Тањугу после утакмице.

Хитри крилни фудбалер, човек задатка тренера Милојевића, оптимистично најављује да неће бити предаје у борби за пласман у осмину финала.

"Нећемо стати на овоме, видели смо да можемо да играмо са највећима. Шта рећи о Ливерпулу, играо је финале, али и о Наполију и Пари Сен Жермену. Покушаћемо да дамо све од себе направимо још већи резултат. Ако нам се отвори пролаз, нећемо испустити шансу", додаје он.

Као велику предност Звезде означио је бучну атмосферу стадиона "Рајко Митић" пред 55.000 гледалаца.

"Искрено, не знам да ли бих веровао неком да ми је летос рекао да ћемо победити Ливерпул. Рушили смо прошле сезоне велике екипе, сви знамо колико је гостима тешко на "Маракани" и како нас навијачи носе. Они су наш 12. играч, дали смо све од себе и заслужено победили", поручује Срнић, кога је док је давао изјаву Тањугу голман Милан Борјан вукао за уши и љубио, а штопер Срђан Бабић "ометао".

Победа без примљеног гола против великана са Енфилда најбоље описује како је шампион Србије одиграо, сматра Срнић.

"Било је много лакше него у Ливерпулу, нисмо баш толико знали да су брзи и моћни... Ипак, у Београду смо им добро парирали у свим сегментима. Резултат 2:0 показује то најбоље", закључио је.

Фудбалери Црвене звезде, који у следећем колу ЛШ гостују у Напуљу, после четири меча имају исто толико бодова у Ц групи, само један мање од Пари Сен Жермена и два од Наполија и Ливерпула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво