Ориги прелази из Ливерпула у Евертон?

Белгијски фудбалер Дивок Ориги могао би у јануару да изозове велику помпу у Ливерпулу и пређе у редове градског ривала Евертон, пишу британски медији.

Ориги је тренутно у другом плану код менаџера "црвених" Јиргена Клопа и то жели да искористи колега из Евертона Марко Силва и доведе га на Гудисон.

Претходно, Евертон ће ослобити Оригију место у нападу јер је намера да врати Џенка Тосуна у Турску, вероватно у Бешикташ одакле је и дошао међу "карамеле".

Ориги се за четири године на Енфилду није изборио за важнију улогу, био је на позајмицама у Лилу и Волфсбургу, а тешко ће да промени ситуацију јер се и резервиста Данијел Стариџ озбиљно намеће у прејакој конкуренцији Роберта Фирмина, Садија Манеа и Мохамеда Салаха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво