Мирковић о Звездином поразу: Да ли је Наполи лошији од ПСЖ-а?

Тренер Партизана Зоран Мирковић изјавио је да српски фудбал заостаје за Европом, што говори и пораз Црвене звезде од Пари Сен Жермена (6:1) у Лиги шампиона, али и подсетио да је највећи ривал пре само две недеље ремизирао са такође слично снажним Наполијем и да је зато свака утакмица нова прича.

Новинари су Мирковића, уочи дуела Партизана и Вождовца у 11. колу Суперлиге, питали да је ли је реало стање српског фудбала резултат из Париза.

"Фокусиран сам за утакмицу са Вождовцем, она је мој центар света. Звезда је слабо играла у Паризу, тако је и резултатски прошла. Имате утакмице када играте добро, а не будете награђени за добру игру или будете почашћени за лошу игру. Јуче је све јасно, Звезда је била лоша", рекао је Мирковић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик у Земуну.

Мирковић је додао да се у Србији олако доноси суд после великих утакмица.

"Да заостајемо за Европом - заостајемо. Поставио бих питање да ли је велика разлика између Наполија и ПСЖ-а? Свака је утакмица прича за себе, заврти се како се заврти, а ми олако доносимо суд".

Осврнуо се и на дуел са Вождовцем, који ће због суспензије пропустити Марко Јанковић.

"Вождовац изазива респект као клуб, имају спој младих и искусних играча, чека нас тежак задатак, али имамо циљ и морамо да идемо на победу. Даћемо све од себе да је остваримо", рекао је Мирковић.

Неизвестан је наступ Немање Г. Милетића због температуре, након што је у претходном мечу у Нишу направио кикс који је према Мирковићевим речима вероватно утицао на њега.

"Дешвају се киксеви, причао сам са њим. Није важно да ли си пао, већ да ли си устао. Понудио сам му да му извучем моје глупости из играчке каријере, а сада сам жив и здрав", закључио је он.
Премијерна утакмица 11. кола Суперлиге Партизан - Вождовац игра се у петак од 18 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво