Мирковић: Реалност, изгубили смо од бољег

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић изјавио је после елиминације свог тима од Бешикташа у плеј-офу за Лигу Европе да је недопустиво да се у тако великој утакмици примају лаки голови.

Партизан је, након београдских 1:1, у Истанбулу изгубио од Бешикташа 3:0 и остао без пласмана у Лигу Европе.

"Изгубили смо од јачег противника и у реваншу боље екипе. Ово је била исувише велика утакмица да се примају овако неозбиљни голови, два чак из прекида. Након тога више није било повратка, ово је наша реалност у овом моменту. Морамо много да радимо, ситуација је тешка, остају нам сада првенство и Куп", рекао је Мирковић на конференцији за медије после меча.

Он је честитао екипи Бешикташа на пролазу и фер борби, и додао да својим играчима највише замера одсуство концентрације.

"То су компликоване, истовремено и једноставне ситуације. Недопустиво је да се тако примају голови, без икаквог отпора. Морамо да преузмемо више одговорности у моментима када имамо вишак простора. Мени, у ствари, нама, неке ствари диктира и стање тима, поједини играчи нису спремни за целу утакмицу. Причамо о ровитима, тек изашлим из повреде. Дакле поново бих исто урадио", казао је шеф струке црно-белих.

Мирковић није хтео да издваја било ког свог играча, као и да је Александра Шћекића извео јер је црногорски репрезентативац то тражио због ударца у главу, а Светозара Марковића због тактичких разлога.

"Имали смо минус и желели смо да играмо мало и хазардерски", закључио је Мирковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи