Партизан се поразом у Истанбулу опростио од Европе

Бешикташ – Партизан 3:0 (2:0). Фудбалери Партизана остали су без пласмана у Лигу Европе пошто су у реванш мечу у Истанбулу поражени од екипе Бешикташа. Двоструки стрелац на мечу био је Португалац Пепе.

Турски тим, након ремија у Београду 1:1, оправдао је улогу фаворита и головима Пепеа у 37. и 69, као и Огузана Озјакупа у 46. минуту елиминисао Партизан.

Изабраници Зорана Мирковића одиграли су слабу утакмицу, посебно лоше бранили прекиде, што је знао да искористи искусни Пепе и са два поготка главом донесе разлику.

Све што су београдски црно-бели урадили је статива Данила Пантића код вођству домаћина 2:0, што се било премало да доживе први пораз од доласка тренера Мирковића.

Жреб за Лигу Европе је на програму у петак од 13.00 часова у Монаку.

Ток меча:

21.55 - Крај меча, Бешикташ - Партизан 3:0 (2:0). Црно-бели су укупним резултатом 4:1 поражени од Турског тима и завршили са амбицијама у Лиги Европе.

21.48 - Сјајна одбрана Стојковића који је одбранио шут Виде након новог скока играча Бешикташа у голманском простору Партизана.

21.30 - ГОООЛ! Бешикташ - Партизан 3:0. Пепе постиже свој други погодак на мечу у 69. минуту. Икусни Португалац је највише скочио након центаршута Кварежме и поново савладао Стојковића.

21.23 - Последњи адуд тренера Мирковића, Сума на терену уместо Ивановића.

21.18 - Мирковић прави прнунду измену, повређеног Шћекића мења Енаке.

21.17 - Најбоља прилика за црно-беле у досадашњем току меча, Пантић погађа стативу... 

21.08 - Добар покушај Пантића, лопта одлази поред стативе голмана Бешикташа.

21.06 - Почело је друго полувреме. Зоран Мирковић је направио измену,  нпадач Николић уместо Марковића.

20.50 - Полувреме на мечу, тежак посао пред наставак дуела за Партизан који губи са 2:0.

20.45 - ГОООЛ! Бешикташ - Партизан 2:0. Сјајна акција Лерина и Озјакупа који у 45. минуту дуплира предност домаћина.

20.27 - ГОООЛ! Бешикташ - Партизан 1:0. Неопрезност играча Партизана у одбрани користи искусни Пепе у 37. минуту. Кварежма је центрирао после слободног ударца а Португалац сам скаче испред голмана Стојковића и пласира лопту у мрежу.

20.33 - Кврежма шутира ка голу Партизана, Стјковић на месту...

20.25 - Прва измена на мечу, капитен Бешикташа Усал није у могућности да даље настави дуел (последица судара са Шћекићем), Озјакуп на терену. 

20.20 - Већи посед лопте за домаћи тим у досдашњем делу меча није им донео неку изгледну прилику испред гола Стојковића. Партизан се за сада успешно брани.  

20.10 - Без већих узбуђења у првих десет минута меча. Судар главама Шћекића и Ујсала резултирао је завојем на глави везисте црно-белих.

20.00 - Почеоје меч у Истанбулу, фудбалери Партизана први кренули са центра.

19.35 - Утакмица се игра на "Водафон арени" у Истанбулу (капацитет 41.903), а главни судија меча је Румун Овидиу Хатеган.

19.05 - Позанти су и састави за меч у Истанбулу. Тренер црно-белих Зоран Мирковић  определио се за следећи састав: Стојковић, Валијенте, Рикардо, Марковић, Здјелар, Ивановић, Шћекић, Милетић, Пантић, Н.Милетић и Закарић.

Тренер Бешикташа одлучио се за састав: Утку, Гонул, Пепе, Вида, Адријано, Медел, Ујсал, Арслан, Кварежма, Еркин и Ларин.  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи