Звезда и Салцбург играли без голова, одлука пада у реваншу

Црвена звезда – Салцбург 0:0. Фудбалери Црвене звезде одиграли су без голова са Салцбургом у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона. Аустријски шампион имао више лопту у свом поседу, Звезда имала боље прилике. Одлука о учеснику Лиге шампиона пашће у реванш мечу, који је на програму следеће среде.

Црвена звезда и Салцбург одиграли су без голова у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона, што и једнима и другима оставља наду да после реванша могу да се докопају елитног такмичења.

Звезда је пропустила боље шансе од гостију из Аустрије, а најбољу Вељко Симић у финишу меча, када му је голман Салцбурга Цицан Станковић одбранио ударац из повољне ситуације.

Салцбург је имао теренску иницијативу и много већи посед лопте, али изабраници Марка Розеа нису успели у 90 минута да створе иоле озбиљнију прилику за гол.

Звезда је прво полувреме одиграла затворено, да би у наставку у неколико наврата угрозила гол Станковића, али без резултата.

Навијаче и стручни штаб могла би да забрине повреда капитена Вујадина Савића, који је игру напустио у полувремену због повреде.

Утакмица је одиграна пред празним трибинама стадиона "Рајко Митић", пошто је Уефа казнила Звезду због понашања навијача у претходним мечевима.

Прво полувреме двомеча је завршено, а реванш је на програму следеће среде у Салцбургу од 21.00.

У уторак су одиграна још два меча плеј-офа за Лигу шампиона. ПСВ је у Белорусији савладао екипу Батеа са 3:2, док су Бенфика и ПАОК у Лисабону играли 1:1.

Овако је протекао меч на стадиону "Рајко Митић": 

22.52 – Крај меча, Звезда – Салцбург 0:0.

22.49 – Истекао је 90. минут, играће се још три минута надокнаде времена.

22.48 – Још једна добра прилика за Звезду у финишу меча. Поново су црвено-бели направили шансу после корнера, Симић је шутирао, Станковић одбранио.

22.38 – Последња измена у црвено-белим тиму, уместо Стојиљковића у игри је Душан Јованчић.

22.28 – Две велике прилике за Звезду у 70. минуту. Прво је Дегенек, после корнера, шутирао главом, Станковић интервенисао са гол линије, да би у насзтавку акције Стојиљковић шутирао преко гола.

22.18 – Друга измена у тиму Звезде – уместо кафуа у игри је Вељко Симић.

22.07 – Најбоља прилика на мечу за Звезду у 49. минуту. Бен је шутирао са 20-ак метара, лопшта одлази тик поред Салцбурговог гола.

22.03 – Настављен је меч. Две измене у полувремену, Бабић је у игри уместо Савића, док је на ругој страни Шлагер заменио Јунузовића.

21.47 – Полувреме без голова.

21.35 – Углавном се игра одвија између два шеснаестерца. Салцбург има више лопту у свом поседу, док Звезда своју шансу тражи из контранапада. Ипак, за сада су голмани без посла.

21.13 – Миран почетак утакмице, без прилика пред оба гола.

21.01 – Почео је меч.

20.45 – Овако изгледа стадион "Рајко Митић" уочи почетка утакмице са Салцбургом.

20.30 – Утакмица се игра пред празним трибинама стадиона "Рајко Митић", а главни судија је Италијан Данијеле Орсато.

20.10 – За Звезду ће вечерас дебитовати Бразилац Жонатан Кафу, док у тиму нема Холанђанина Ебесилија због повреде.

20.00 – Познати су састави две екипе:

Црвена звезда: Борјан, Стојковић, Савић, Дегенек, Родић, Јовичић, Крстичић, Кафу, Бен, Радоњић и Стојиљковић;

Салцбург: Станковић, Лајнер, Рамаљо, Понграчић, Улмер, Самасеку, Волф, Хајдара, Јунузовић, Јабо и Дабур.

19.55 – Овако изгледа свлачионица Црвене звезде.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво