Челси и битне одлуке: Азар и Куртоа пред Реалом, Игуаин близу Лондона

Шампион Европе Реал Мадрид послао је понуду од 225 милиона евра Челсију за капитена репрезентације Белгије Едена Азара и голмана Тиба Куртоу, преносе белгијски медији. Енглески клуб је, с друге стране, показао велико интересовање за Аргентинца Игуаина из Јувентуса.

Азар је добрим играма на Мундијалу у Русији, где је са репрезентацијом Белгије освојио треће место, само повећао своју цену на тржишту, док Куртоа, који је проглашен за најбољег голмана, не крије жељу за повратком у Мадрид, где му је породица.

"Где иде Азар, идем и ја. Ми се не раздвајамо", изјавио је Куртоа након победе на Енглеском (2:0) у борби за треће место на Мундијалу.

Азар је дуже време повезиван са Реалом, који је у потрази за новим играчима после одласка Роналда.

Познато је и да Реал већ неколико сезона тражи замену за Наваса. У два наврата нису успели да доведу Де Хеу, па су своју пажњу преусмерили на најбољег голамана Мундијала Куртоу, који је током каријере наступао за Атлетико из Мадрида. 

Челси, предвођен новим тренером Саријем, жели у своје редове да доведе нападача Аргентине и Јувентуса Гонзала Игуаина, чија је будућност у "старој дами" под знаком питања после доласка Роналда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво