Сумаила шесто појачање Црвене звезде

Повремени фудбалски репрезентативац Гане Рашид Сумаила годину дана провешће на позајмици у Црвеној звезди, саопштио је првак Србије.

Сумаила има 25 година и игра на позицији штопера, а у Звезду долази из кувајтске Ал Кадсије са правом откупа уговора по истеку позајмице.

"Веома сам срећан што сам дошао у Црвену звезду, овде сам да помогнем тиму како би остварио своје и циљеве клуба. Звезда је добар клуб који ће ми помоћи да играчки напредујем. Знам да има велику историју, да је био првак Европе и за прошлосезонске добре наступе у Лиги Европе. По природи сам победник, не волим да губим и зато желим за Звездом да бележим што боље резултате", рекао је Сумаила за клупски сајт.

Ово ће му бити први излазак у Европу јер је пре Кувајта наступао за катарску Ал Гарафу, јужноафрички Мамелоди и клубове из Гане Асанте Котоко и Капе Коаст, док за репрезентацију има шест мечева.

Сумаила је шесто појачање Црвене звезде овог лета након Душана Јованчића (Војводина), Дејана Мелега (Кајзери), Николе Стојиљковића (Брага), Милана Јевтовића (Анталија) и голмана Зорана Поповића (Бодо Глимт), а ускоро се очекује и долазак Лоренца Ебесилија из кипарског АПОЕЛ-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво