Здјелар остаје у Партизану: Гол у финалу Купа? Феноменално!

Фудбалер Партизана и стелац одлучујућег гола у финалу Купа Србије против Младости из Лучана, Саша Здјелар, описао је тренутак када се уписује у листу стрелаца као прелеп и феноменалан и захвалио се навијачима на подршци у Сурдулици.

Партизан је синоћ савладао Младости 2:1 и трећи пут заредом освојио Куп Србије, а Здјеларов гол у 62. минуту је преломио резултат на страну клуба из Хумске.

"Како се може описати гол у финалу Купа Србије и којим речима осим прелепо и феноменално. Знали смо да неће бити нимало лако са екипом Младости и зато смо од првог тренутка играли нападачки и са сталним претњама по њихов гол. Наша победа и конкретно мој гол, као и Марков су голови целе екипе и свима бих честитао на овој победи", рекао је Здјелар за клупски сајт.

Према његовим речима, без обзира на далек пут до Сурдулице, саиграчи и он су се захваљујући присуству својих навијача осећали као да играју код куће.

"Захвалио бих се навијачима на феноменалној атмосфери коју су направили у Сурдулици, где смо се заиста осећали као код куће уз захвалност за пут који су прешли од својих домова до стадиона, а који није мали", изјавио је Здјелар.

Освајач златне медаље са омладинском репрезентацијом Србије на Новом Зеланду синоћ је одиграо последњу утакмицу као позајмљени фудбалер Олимпијакоса, али је генерални директор Партизана Милоша Вазура потврдио за "Спортски журнал" да су црно-бели договорили откуп уговора у износу од пола милиона евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво