Ђукић: Фокусиран сам на посао, а не на друштвене мреже

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је да нема никакав проблем у клубу и да размишља искључиво о послу, а не о причама и писању на друштвеним мрежама.

"Немам проблема, јер имам уговор са Партизаном. Имамо такву комуникацују да можемо да се договоримо за пет минута. Радим посао и фокусиран сам на њега. Не бавим се причама и друштвеним мрежама, које немам, и то ми је велики плус. Када нисте актуелни на њима, то је предност", изјавио је Ђукић на конференцији за новинаре у Спортском центру Партизан Телеоптик.

Тренер црно-белих је, уочи утакмице против Напретка, рекао да у Хумску долази озбиљна екипа коју црно-бели још нису успели да савладају ове сезоне, али да је квалитет крушевачког суперлигаша мотив више за играче Партизана.

"Напредак је добра екипа која нас је задужила. Потребна нам је победа. Они ће доћи мотивисани, као и све екипе које играју против нас. Напредак је тврда екипа са добрим контранападом. Квалитетни су, али то би требало да буде мотив више да покажемо да смо ми Партизан и освојимо три бода", рекао је Ђукић.

Он је навео да ће сутра црно-бели изаћи у знатно измењеном саставу због повређених Владимира Стојковића, Леандреа Тавамбе, Бојана Остојића, Армина Ђерлека и Луке Цуцина, а да ће због суспензије због картона изостати Марко Јанковић и Саша Здјелар.

Према Ђукићевим речима, играчка криза не постоји за разлику од мотива који, како каже, у екипи има напретек, без обзира на то што је титула изгубљена.

"Ми немамо кризу игре, стварамо прилике, а противник нам даје голове из мало шанси. Проблем би настао да ривал ствара шансе, а ми не. Морамо мало да избалансирамо и не дозволимо противнику да користи све што направи, јер ми нисмо екипа која ће дати четири или пет голова. С друге стране, Партизанови играчи су увек мотивисани, а разлози за то су вишеструки", рекао је Ђукић.

Ђукић је одбацио да постоји проблем са капитеном Мирославом Вулићевићем и имао савет за Марка Јанковића да мора да победи себе како би постао велики играч.

"Нема проблема са Вулићевићем. Он вредно тренира, ради добро, увек је ту. Свестан је да када хоћемо да гурамо неког млађег играча, он је ту да му помогне. Прави је капитен, а Јанковић ако успе да победи Црногорца у себи, онда ће постати велики играч. Има врхунске квалитете, али мора да поправи приступ јер има потенцијал да постане врхунски фудбалер", рекао је Ђукић.

Утакмица 5. кола плеј-офа Суперлиге Србије између Партизана и Напретка игра се сутра од 18 сата на стадиону у Хумској.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво