Ковач поражен од свог Бајерна, Костић промашио пенал у победи Хамбургера

Нико Ковач пропустио је прилику да победи или, макар, забрине свој будући клуб, пошто је минхенски Бајерн савладао Ајнтрахт из Франкфурта са 4:1. Шалке је одиграо нерешено са Борусијом из Менхенгладбаха (1:1), док је Хамбургер савладао Волфзбург (3:1), уз промашени једанаестерац Филипа Костића.

Први гол за Бајерн, који је играо у саставу који се једино може описати као алтернативни, постигао је двадесетогодишњи Никлаус Дорш. Остале голове за баварски тим постигли су Зиле, Вагнер и Рафиња.

Једини гол за екипу Ајнтрахта дело је младог Француза Себастијана Алера, који је био стрелац после 737 бундеслигашких минута. Последњи гол постигао је против Волфзбурга у 19. колу. Мијат Гаћиновић је почео меч за Ајнтрахт

Хамбургер је до предности над Волфзбургом стигао голом Бобија Вуда, да би му се на семафору придружио Луис Холтби. Филип Костић је имао прилику да учиини исто, али није био прецизан приликом извођења једанаестерца.

Коначних 3:1 за госте из северне немачке луке досегнути су головима Брекала, фудбалера домаћег састава, односно Валдшмита који је био прецизан у надокнади времена.

Фрајбург је савладао Келн (3:2), за који није играо Милош Јојић. Петерсен је постигао два гола за домаћи састав, који је до тријумфа стигао голом у самом финишу сусрета, када је погодио Холер. У међувремену су "јарчеви" головима Битенкура стигли на корак до освајања једног бода.

Аугзбург је био веома близу победе у Берлину, пошто је после шездесетак минута имао два гола предности против Херте. Међутим, прво је Ибишевић погодио у 84. минуту, а само три минута касније до гола је стигао и Селке.

Шалке није успео да савлада Борусију из Менхенгладбаха у Гелзенкирхену, али то није могло да буде лако, с обзиром да је екипа Доменика Тедеска од 12. минута играла без искљученог Бенталеба.

Рафаел је довео госте у предност, да би Калигури голом у надокнади првог дела игре поставио коначан резултат.

Од 18.30 играју Бајер Леверкузен и Штутгарт.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво