Боатенг завршио сезону, неизвестан за Мундијал

Фудбалер Бајерна и немачки репрезентативац Жером Боатенг, због повреде мишића против Реала у првом мечу полуфинала Лиге шампиона, завршио је сезону, а неизвестан је и за Мундијал у Русији.

Како преноси Билд, искусног дефанзивца чека пауза између четири и шест недеља, што значи да неће бити у пуној форми за шампионат света.

Извесно је да ће стандардни члан светских првака Немаца и Бајерна пропустити реванш против Реала наредне недеље и финале Купа Немачке против Ајнтрахта 19. маја.

Бајерн је поражен на свом стадиону од Реала са 2:1, а реванш полуфинала Лиге шампиона игра се 4. маја у Мадриду.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво