Рамос и Крос одговарају: Броје се голови

Фудбалери Реал Мадрида Серхио Рамос и Тони Крос поручили су да се само голови броје, а не шансе којих је мноштво пропустио Бајерн, и да им сада преостаје да у реваншу у Мадриду заврше посао и прођу у финале Лиге шампиона.

Реал је шести пут заредом савладао Бајерн (2:1) преокретом преко Марсела и Марка Асенсија, претходно је погодио Џошуа Кимих, и стекао велике изгледе да игра треће финале Лиге шампиона у низу.

"Увек очекујемо да победимо са 3:0, али сада је било тешко. Ово је све оно што Лига шампиона чини, велика утакмица... Били смо солидни, у одбрани добри и није било лако. Сада нам преостаје да завршимо посао, ништа нисмо урадили и морамо да поштујемо Бајерн", рекао је Рамос после утакмице.

Немачки везиста Тони Крос, бивши првотимац Бајерна, признао је да је Бајерн имао више прилика за гол.

"Истина је да је Бајерн имао више прилика од нас, али то је нормално када играш у гостима полуфинале Лиге шампиона. Мораш да патиш... Били су офанзивни, такве смо их и очекивали, а ми смо тешко долазили до лопте. Ипак, на крају се гледа само гол", рекао је Крос за БТ спорт.

Крос наглашава да је све у рукама "краљевског клуба" на путу ка финалу у Кијеву.

"Остварили смо добар резултат у Минхену и били одлични у важним тренуцима. Радили смо као тим и претрчали много. Мислим да можемо много боље да одиграмо", закључио је он.

Реванш на мадридском стадиону "Сантијаго Бернабеу" на програму је 1. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи