Реал славио у Минхену након преокрета

Фудбалери Реала из Мадрида савладали су у гостима екипу Бајерна из Минхена са 2:1 у првом мечу полуфинала Лиге шампиона. Реванш је 1. маја на стадиону "Сантијаго Бернабеу".

Реал је славио головима Марсела и Асенсија у 44. и 57. минуту и то након преокрета, пошто је Бајерн повео у 28. минуту голом Кимиха.

Иако је Бајерн био боља екипа већим делом утакмице, Реал је још једном показао своју величину искористивши своје шансе и остваривши више него повољан резултат пред реванш у Мадриду.

Након гола Кимиха, Бајерн је пропустио неколико шанси да дуплира предност, од чега су најбоље биле Риберијева и Милерова.

На одмор је домаћин отишао са предношћу од 1:0, али у 12 минута у другом делу утакмице Реал је успео да два пута затресе мрежу противника и направи крупан корак ка финалу Лиге шампиона.

До краја меча поново су се ређале шансе Бајерна, који има за чим да жали, јер мрежу Наваса нису успели да затресу у неколико наврата Рибери, Левандовски, Хумелс и остали.

Реванш меч полуфинала између Реала и Бајерна на стадиону Сантијаго Бернабеу игра се 1. маја.

Овако је протекао меч:

22.34 – Крај меча, победа Реала у гостима над Бајерном од 2:1. 

22.01 – ГОООЛ! Реал води од 57. минута, стрелац је Асенсио. Грешка Бајерна на средини терена довела је до контре Реала. Васкез је упослио Асенсија, који не пропушта велику шансу и доводи свој тим у вођство.

21.50 – Настављен је меч. 

21.30 – ГООООЛ! Марсело у 44. минуту поравнава на 1:1. Акција која је деловала траљаво и не толико опасно испоставила се да је она која доноси изједначење. Лопту надомак шеснаестерца главом са десне стране шаље Карвахал, она пролази неколико играча да би је потом одлично захватио Марсело и матирао голмана Улриха.

21.20 – Велику шансу пропушта Бајерн у 34. минуту меча. Са пар кратких додавања отворили су огроман простор Риберију, који се нашао потпуно сам пред голманом Навасом, али Французу бежи лопта.

21.19 – Нова повреда у домаћој екипи, дефанзивац Боатенг напушта терен, Силе је на терену.

21.13 – ГОООЛ! Бајерн води са 1:0 од 28. минута, стрелац је Кимих. Мат у три потеза Немаца, Кимих је започео акцију на својој половини са Милером, Родригез је потом упослио Кимиха, а овај веома снажним и прецизним ударцем савладао голмана Наваса.

20.54 – Велики пех за Бајерн је повреда Робена у деветом минуту меча. Холанђанин не може да настави меч, уместо њега на терену је Алкантара. 

20.45 – Почео је меч на "Алианз арени". 

20.34 – Позанти су и састави тимова пред дуел на Алијанц Арени...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије