"Орлови" у Лондону против Нигерије за поправак утиска

Фудбалска репрезентација Србије поражена je од Марока у Торину, а сада је чека нова утакмица и нови изазов – Нигерија. "Oрлови" ће вечерас од 21 сат у Лондону одиграти пријатељску утакмицу са селекцијом Нигерије. Директан пренос меча можете пратити на нашем Првом програму.

Најбољу репрезентацију Србије очекује друга од две провере пред мајско окупљање за припреме и наступ на Светском првенству у Русији.

После меча у Торину са Мароком, "орлови" се у Лондону састају са још једним учесником највећег планетарног такмичења.

После пораза од Марока, уздрманој репрезентацији Србије је потребан тријумф како би повратили самопоуздање пред почетак припрема за Светско првенство.

Селектор и играчи српске репрезентације су, према сопственом признању, извукли поуке из пораза од Марока, и желе да поправе утисак против једне од најбољих афричких селекција.

Селектор Младен Крстајић изјавио је да у пријатељском мечу против Нигерије тражи игру на резултат, јер, како је навео, јавности је то најважније.

"Прва утакмица је архивирана, али није заборављена. Урадили смо анализу, предочили смо играчима где смо могли и морали боље, као и оне добре ствари. Идемо даље, спремамо се за Нигерију, утакмицу која је исто пријатељска, али под знацима навода јер код нас мечеви са префиксом пријатељски не постоје, увек мора да се игра на резултат без обзира на околности и оно што се тражи у игри", рекао је Крстајић.

Упркос поразу у петак од Марока са 2:1 у Торину, Крстајић наглашава да је атмосфера у екипи на високом нивоу.

"Има играча који су имали пуну минутажу у претходном мечу, али сви су спремни и орни за утакмицу са Нигеријом. Добра је атмосфера, задовољан сам амбијентом и организацијом, како на терену, тако и ван њега. Имамо атмосферу у репрезентацији коју желимо, оно што смо очекивали и што је предуслов за добар рад", казао је селектор.

"Очекујем добру реакцију у мечу са Нигеријом, да остваримо добар резултат који није у првом плану, али опет понављам, код нас је најважнији изгледа резултат, све остало је небитно", рекао је он.

Крстајић каже да веома цени селекцију Нигерије, али верује да његови изабраници могу до победе.

Пријатељска утакмица између Србије и Нигерије игра се у Лондону на стадиону "Хајв" од 21 сат уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара