Напредак одолео на стадиону "Рајко Митић", Партизан надиграо Чукарички

Црвена звезда и Напредак из Крушевца, у последњем мечу 27. кола, одиграли су меч без победника (1:1). Фудбалери Партизана савладали су Чукарички са 2:0 (2:0), у мечу 27. кола Суперлиге Србије.

20.26 – Крај меча на стадиону Црвене звезде, где је крушевачки Напредак, поново у самом финишу сусрета, стигао до бодова против београдског тима.

20.23ГОООООЛЛЛЛ!!!

19.43ГООООЛЛЛ!!! После 11. корнера за Црвену звезду друга лопта (одбијена лопта, одмах по центаршуту) је стигла до Ненада Крстичића који оштрим и прецизним ударцем успева да савлада голмана гостујућег тима из Крушевца.

18.33 – Почео је меч Црвена звезда – Напредак, који затвара 27. коло у Суперлиги Србије.

18.00 – Окончани су мечеви који су почели у 16 часова. Раднички је у Нишу поражен од суботичког Спартака резултатом 2:0. Истим резултатом је Рад на Бањици савладао Јавор, док је дупло мање голова било потребно Раднику из Сурдулице да савлада чачански Борац.

16.53 - Крај меча, Партизан је савладао Чукарички са 2:0.

16.50 - Полувреме, резултати: Рад - Јавор 0:0, Раднички Ниш - Спартак 0:0, Радник - Борац 0:0.

16.04 - Настављен је меч на Бановом Брду...

16.00 - Почели су мечеви:  Рад - Јавор, Раднички Ниш - Спартак, Радник - Борац

15.51 - Крај утакмица, резултати:  Бачка - Мачва 2:1 (0:0), Младост - Војводина 0:3 (0:1) и Земун - Вождовац 3:0 (1:0).

15.48 - Полувреме, Чукарички - Партизан 0:2. 

15.24 - ГОООЛ! Партизан води са 2:0. Стрелац је Ожеговић у 23. минуту. Нападач Партизана је примио лопту на ивици казненог простора, истчао је на десну страну и сјајним ударцем погодио супротан угао. Кировски је поново био немоћан.

15.20 - ГОООЛ! Партизан води са 1:0. Стрелац је Тавамба у 20. минуту. Ожеговић је био доминантан у скоку и главом је упослио Тавамбу који је избио сам испред голмана Кировског и затресао мрежу.

15.00 - Почео је меч на Бановом Брду, играју Чукарички и Партизан.

14.50 - Полувреме, резултати:  Бачка - Мачва 0:0, Младост - Војводина 0:1 и Земун - Вождовац 1:0.

14.45 - Састави тимова:

Чукарички: Кировски, Стевановић, Ђурић, Пушкарић, Богосавац, Дринчић, Доцић, Белаковић, Стојановић, Овусу, Бојић

Партизан: Стојковић, Н. Г. Милетић, Н. Р. Милетић, Марковић, Вулићевић, Јанковић, Здјелар,Пантић, Ђерлек, Ожеговић, Тавамба

14.00 - Почели мечеви: Бачка - Мачва, Младост - Војводина и Земун - Вождовац

Лидер шампионата Црвена звезда (69 бодова) дочекује тим који је једини успео да га савлада у досадашњем току првенства. Било је то првог дана октобра, када је Митровић у шестом минуту надокнаде меча "под Багдалом" лепим лобом савладао Борјана за 1:0.

То ће свакако бити мотив више саставу Владана Милојевића да и против седмопласираних Крушевљана освоји бодове и настави пут ка освајању титуле.

"Долази нам противник који је стабилан у свим сферама, једна добра екипа са квалитетним појединцима. Имају свој стил игре и пружају подједнако добре партије и на страни и на домаћем терену. Поразили су нас у првом делу првенства и то додатно говори о њиховом квалитету", рекао је Милојевић пред овај меч.

"Биће тешка утакмица, али битна су три бода у игри на веома тешком терену. Очекујем интезивну, чврсту и праву европску утакмицу. Имали смо доста проблема у првој утакмици јер су се поставили високо и нису нам дозволили да играмо", изјавио је Ђукић на конференцији за медије.

Распоред мечева 27. кола:

Бачка - Мачва 2:1 (0:0)
Младост - Војводина 0:3 (0:1)
Земун - Вождовац 3:0 (1:0)
Чукарички - Партизан 0:2 (0:2)
Рад - Јавор (16.00)
Раднички Ниш - Спартак (16.00)
Радник - Борац (16.00)
Црвена звезда - Напредак (18.30)

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се