Звезда искористила кикс Партизана, убедљиве победе Чукаричког и Рада

Фудбалери Црвене звезде савладали су на свом стадиону екипу Вождовца са 2:1, док је Партизан поражен на гостовању у Нишу од екипе Радничког са 1:0 у оквиру 25. кола Суперлиге Србије. Рад и Чукарички са по 5:0 савладали екипе Борца, односно Бачке.

Црвена звезда савладала је у узбудљивој завршници екипу Вождовца са 2:1 и искористила је кикс "вечитог" ривала у Нишу.

Партизан је поражен са 1:0, након чега заостаје 14 бодова за лидером табеле.

Фудбалери Јавора савладали су у гостима екипу Земуна са 2:0, оба гола постигао је Мркајић.

Екипа из Ивањице налази се на 14. месту на табели са 21 бодом, док је Земун 12. са три више.

Чукарички је са убедљивих 5:0 на Бановом брду савладао Бачку, забележио 45. бод који их ставља на четвро место табеле. Бачка је 13. са 24 бода.

Напредак је голом Ндаја у другом минуту у Крушевцу победио Војводину са 1:0. Напредак је седми са 40 бодова, док је Војводина осма са три мање.

Фудбалери Рада играју као препорођени од када је на клупу те екипе сео Зоран Милинковић.

"Грађевинари" су са 5:0 савладали Борац из Чачка, уз три гола Лутовца. Рад је претпоследњи на табели са 18 бодова, два више од последњег Борца.

Радник је са 2:1 био бољи од Мачве. Тим из Сурдулице је десети на табели са 30 бодова, Мачва је 11 са пет мање.

У последњем мечу 25. кола, Младост је на свом терену савладала екипу Спартака са 2:0.

Овако су протекли мечеви "вечитих" ривала:

18.28 – Крај меча, победа Звезде над Вождовцем од 2:1.

18.25 – ГОООЛ! Звезда долази до вођства од 2:1, Крстичић је стрелац у 89. минуту. Експресни одговор Звезде већ у наредном нападу. Стојковић је пробио по десној страни, варком избацио противника из игре, упутио центаршут, а главом гол постиже Крстичић.

18.24 – ГОООЛ! Павловић у 88. минуту изједначује на 1:1. Након корнера и гужве у шеснаестерцу домаћина, Павловић, који је по свему судећи био у недозољеној позицији је натрчао на лопту коју је од пречку сместио иза леђа голмана Борјана.

17.41 – ГОООЛ! Родић у 46. минуту доводи Звезду у вођство. У првом нападу у другом делу утакмице Звезда је упутила лопту у шеснаестерац противника, Пешић је петом додао до Родића који је шутирао јако и кроз ноге голмана Чупића постигао гол.

17.40 – Настављен је меч у Београду.

17.21 – Прво полувреме завршено је без голова на стадиону "Рајко Митић". Звезда је покушавала у неколико наврата преко Радоњића и Пешића, али промене резултата није било.

16.35 – Почео је меч између Црвене звезде и Вождовца.

16.31 – Фудбалери Црвене звезде и Вождовца изашли су на терен стадиона "Рајко Митић". Меч ускоро почиње. 

16.25 – Крај меча у Нишу, Раднички је савладао Партизан са 1:0, голом Павкова у 75. минуту меча.

16.08 – ГОООЛ! Павков од 75. минута доводи Раднички у вођство. Јапанац Нома је упослио нападача Нишлија, а Панков је из првог контакта са лоптом успео да пошаље лопту иза леђа Владимира Стојковића.

15.37 – Након нешто дуже паузе због гађања голмана Партизана Стојковића од стране домаћих навијача, настављен је меч.

15.20 – Завршено је прво полувреме у Нишу. Раднички и Партизан одиграли су први део сусрета без голова. Црно-бели имају више лопту у ногама, али сем прилике Суме, не успевају да икако угрозе гол Радничког.

14.30 – Почела је утакмица Радничког и Партизана. Први са центра полазе фудбалери Радничког.

14.00 – Фудбалери Земуна и Јавора почели су прву утакмицу наредног кола Суперлиге Србије. Дерби кола у коме Раднички дочекује Партизан почиње за пола сата на нишком Чаиру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво