Посебан дан за "посебног" на "театру снова"

У дербију Премијер лиге, Манчестер јунајтед победио Челси са 2:1, после преокрета. Вилијан донео предност Челсију, али је победу однела екипа Жозеа Мориња, головима Лукакуа и Лингарда.

Најзанимљивији меч овог кола Премијер лиге одигран је на Олд Трафорду.

Дуел Жозеа Мориња и Антонија Контеа, који се прилично оштро препуцавају читаве сезоне преко медија, а и дуел "посебног" против бившег клуба.

Челси је повео у 32. минуту, после брзог контранапада, Вилијан је снажно шутирао и савладао Давида Де Хеу.

Међутим, седам минута је трајала предност гостију. Упорни су били "ђаволи" у нападу, на силу су дошли пред гол Куртое, а тамо, после неколико лепих додавања, Ромелу Лукаку је затресао мрежу.

Белгијанац коначно може да одахне, пошто га бије глас да је велики играч за мале мечеве, а Челси је прва екипа ове сезоне из осам првопласираних на табели којој је Лукаку успео да постигне гол.

У наставку, Јунајтед је успео да дође до велика три бода, пошто је после центаршута Лукакуа, резервиста Џеси Лингард постигао гол.

Јунајтед је овим тријумфом повратио другу позицију на табели, пошто има 59 бодова, два више од Ливерпула и 13 мање од Ситија.

Челси је пети са 53 бода.

У првом данашњем мечу, у лондонском дуелу, Тотенхем је као гост савладао Кристал Палас са 1:0.

Гол вредан победе постигао је Хари Кејн у 88. минуту утакмице.

Тотенхем је четврти, има 55 бодова, док је Палас 17, са 27 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво