Клоп: Нисмо могли ништа да урадимо

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп реаговао је на одлазак најбољег играча Фелипеа Кутиња у Барселону. Немац је рекао да клуб није могао да задржи Бразилца, кога је назвао "фантастичним играчем, добрим пријатељем и дивном особом".

Кутињо је, после саге која је трајала од прошлог лета, напустио "Енфилд" и прешао у Барселону, у трансферу високом 160 милина евра.

"Није никаква тајна да је он хтео да се пресели у Шпанију још летос када је Барселона показала прво интересовање. Он је био упоран у својој жељи при разговору са мном, саиграчима и управом клуба, а када је таква ситуација не можете ништа да урадите", рекао је Клоп за клупски сајт.

Ливерпул ће сада морати да нађе замену за феноменалног Бразилца, а острвски медији спекулишу да би појачање "црвених" могао да буде Тома Лемар или Ријад Марез.

"Желим да кажем навијачима да је Ливерпул урадио све што је могао како би задржао Кутиња. Међутим, његов дечачки сан је био да игра у Барселони, а и жеља његове целе породице је била да се пресели у тај град. Нама сад остаје да наставимо да се боримо, ово не сме негативно да утиче на екипу. Жеља свих нас је да вратимо титулу Ливерпулу после година суше и за то ћемо наставити да се боримо док не остваримо", рекао је Клоп.

После 22 одиграна меча у Премијер лиги, Ливерпул се налази на четвртом месту на табели са 44 освојена бода, чак 18 мање од првопласираног манчестер ситија.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво