Милош Нинковић прикупио 60.000 долара за децу у Србији

Некадашњи фудбалер Црвене звезде и репрезентативац Србије Милош Нинковић организовао је у Сиднеју, граду у којем тренутно игра фудбал, хуманитарно вече с циљем да се прикупи новац за лечење деце у Србији.

Аукција на којој се нашла спортска опрема многих познатих спортиста, међу којима и дресови Немање Матића, Александра Коларова, Едина Џека, кошаркаша Николе Вучевића, односно медаља Александра Шапића са Светског првенства у Перту, привукла је много пажње.

И ФК Црвена звезда био је учесник ове аукције, јер су ветерани црвено-белих донирали реплику дреса из 1978. године са потписима свих играча који су га тада носили против Арсенала. Звездин дрес је продат за 8.000 долара.

"Циљ ове хуманитарне аукције био је искључиво помоћ деци. Успели смо да прикупимо чак 60.000 долара, међутим, то није коначна цифра пошто нам средства и даље пристижу. Важно ми је да напоменем да ће сав новац бити транспарентно подељен неколицини дечака и девојчица којима је финансијска помоћ за лечење најпотребнија. Захваљујем се свима који су учествовали на овој аукцији", изјавио је Нинковић за сајт Црвене звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво