Ђукић: Испустили смо победу

Тренер Партизана Мирослав Ђукић сматра да је његов тим испустио победу. Слаже се са тренером Звезде Милојевићем да је промашај Огњена Ожеговића у 67. минуту био један од кључних детаља у вечерашњем ремију.

"Мислим да смо ближи победи, али идемо даље. Борба се наставља и идемо на одмор са добрим утисцима. Промашај Ожеговића је кључни моменат, могли смо да 'затворимо' утакмицу. Огњен је одиграо врхунски, борио се и честитам му. Промашај је саставни део фудбала", рекао је Ђукић.

Он жали за киксевима у Суперлиги на домаћем терену.

"Много смо бодова кући изгубили, олако смо их испустили...Један од задатак у другом делу сезоне биће да боље играмо као домаћини. На страни смо функционисали перфектно, али на нашем стадиону нисмо успели да створимо тврђаву", напоменуо је тренер Партизана.

Ђукић је додао да нико нема дилему да ли је био пенал, а позвао је и на смиривање страсти на трибинама.

"Видели смо дешавања и немиле сцене, нико их не жели. Фудбалери и стручни штабови дали су пример спортског ривалства и морамо да га следимо. Мора да постоји поштовање и респект. Инциденти не служе никоме, тензије морају да се смање", закључио је тренер Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво