Вучић: Тражићемо привођење нападача на ТВ Партизан

Наши државни органи затражиће привођење и процесуирање свих хулигана одговорних за напад на екипу ТВ Партизан у четвртак у Кијеву, рекао је председник Србије Александар Вучић за "Новости".

"Осим тога, помно ћемо пратити сваки потез украјинских власти у том случају и употребићемо сва расположива средства да се насилници који су брутално напали наше људе приведу правди", рекао је Вучић одговарајући на питање листа да ли ће званични Београд предузети неке кораке да се пронађу нападачи на екипу ТВ Партизан у Кијеву, објављено је на сајту Новости.

Само неколико сати уочи утакмице између фудбалера Динама и Партизана у Кијеву су у четвртак испред хотела претучени чланови експедиције црно-белих, сниматељ и монтажер клупске телевизије Н. П. и Ф. Б., саопштено је тог дана из Партизана.

Вучелић: Напад нема везе са спортом, реакција Вучића одговорна 

Први човек фудбалског клуба Партизан Милорад Вучелић оценио је да је напад на екипу ТВ Партизана у четвртак у Кијеву био бруталан и да нема везе са спортом, и рекао да је реакција председника Србије Александра Вучића одговорна и добродошла.

"Реакција председника Вучића је за сваку похвалу, брижна и дирљива и хвала му у име Партизана и свих наших навијача. То је одговорна реакција одговорног човека, показатељ да је прави председник свих нас", рекао је Вучелић Танјугу.

Вучелић је додао да се осећа лоше и узнемирено због напада на сниматеља и монтажера клупске телевизије Н.П. и Н.Б.

"Наша амбасада је предузела кораке, ускоро и званично. То је био дивљачки испад, бруталан и нема везе са спортом. Сви смо били потрешени, управа и играчи".

Н.П. и Ф.Б. у четвртак само неколико сати пре утакмице између Динама и Партизана претучени су испред хотела у којем је била смештена експедиција црно-белих, а на себи нису чак имали ни обележја клуба.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво