Де Хеа би спасао диносаурусе, Неда Старка и Муфасу...

Арсенал је имао xG у вредности који је, у зависности од статистичке куће, варирао између 4,95 и 5,05. Манчестер јунајтед је био око 1,80. Арсенал је преко 30 пута шутнуо на гол. На крају је поражен од Јунајтеда са 3:1. Много је тактичко-психолошких фактора довело до тога, али углавном се све своди на једног човека, Давида Де Хеу, који је имао импозантних 14 одбрана том сусрету, што је навело интернет фудбалску заједницу да се запита: Шта још Давид Де Хеа може да спаси? Испоставило се, практично све...

Вансеријска партија Давида Де Хеа током викенда учинила је да шпански голман делује као неко вишеруко хинду божанство, способан да одбрани све што пред њега ставе Озил, Лаказет, Санчез...

Интернет је био одушевљен. Отуд се појавио и хештег #ThingsDavidDeGeaCouldSave (ствари које Давид Де Хеа може да сачува/спаси), који је постао тренд на Твитеру.

Дакле, Де Хеа би спасао Муфасу из „Краља лавова" од трагичног краја, Неда Старка из „Игре престола" од погубљења, диносаурусе од истребљења – чак и Ливерпул од чувеног клизања Стивена Џерарда на мечу са Челсијем које је „Редсе" де факто коштало толико чекане титуле.

Седрик Бакамбу, нападач Виљареала из Конга, иначе подједнако активан на друштвеним мрежама колико и у противничким шеснаестерцима, придружио се дискусији када је понудио фотографију поломљеног Ајфона као нешто што би „Давид Де Хеа могао да спаси".

То се допало и самом Де Хеи, који је одговорио како и доликује интернет дискурсу – са два насмејана емоџија.

Једно је извесно – навијачи Јунајтеда би дали све када би Де Хеа поновио исти ниво дејствовања испред гола и у дербију са Манчестер Ситијем, који има потенцијал да одреди даљи ток борбе за титулу у Енглеској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво