Читај ми!

Тавамба: Динамо увертира за јаче противнике на пролеће…

Први нападач Партизана Леандре Тавамба истиче да црно-бели са малом дозом растерећености иду на гостовање кијевском Динаму и да је меч у Кијеву увертира за оно што следи у нокаут фази Лиге Европе. Утакмица између Динама и Партизана игра се у четвртак од 19 сати у Кијеву.

"Квалификовали смо се и биће другачија утакмица, али исто тако је важна јер у Кијеву играмо за прво место. Биће то увертира за наредну рунду, где нас цекају противници јачи него што смо имали у групи. Надам се ћемо одиграти добар меч против Динама", рекао је Тавамба за клупску телевизију пред пута у Кијев.

Камерунац наглашава да тренутно игра најбољу сезону у каријери.

"На врхунцу сам каријере, пре Партизана нисам имао шансу да наступим у Лиги Европе. Ипак, мој сан је да будем у Лиги шампиона... Наставићу да напорно радим, можда већ следеће сезоне достигнем циљ".

Његов саиграч Немања Г. Милетић верује у победу којом би Партизан са првог места Б групе Лиге Европе чекао ривале на пролеће.

"Прошли смо групну фазу, али идемо на прво место и добру шансу да у наставку Лиге Европе извучемо лакше противнике. Даћемо све од себе да славимо у Украјини", закључио је леви бек шампиона Србије.

Утакмица између Динама и Партизана игра се у четвртак од 19 сати у Кијеву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво