"Гола прослава" фудбалера Лилестрома шокирала Норвешку

Постоје разни начини да се прослави освајање трофеја (пример – Стенли куп, чувени пехар који припада шампиону НХЛ лиге, сваки од играча шампионског тима добија на један дан и са њим може да ради шта жели). Међутим, делује да су фудбалери норвешког Лилестрома доиста претерали у својој радости...

Лилестром је освојио Куп своје земље, а један од играча овог тима, Александер Мелгалвис Андреасен, то је прославио тиме што се скинуо на слављеничкој бини и пехар ставио испред својих гениталија.

Лилестром је савладао Сарпсборг 08 резултатом 3:2, а владајуће тело норвешког фудбала већ је изразило своје незадовољство оваквим гестом, нагласивши „да трофеј заслужује више поштовања".

„Освајање Купа је велика ствари и треба је прославити. Али то је могуће урадити и исказати поштовање. Сигуран сам да фудбалер није имао намеру да било кога увреди, али сам сигуран и да су фудбалер и клуб свесни да то тако може бити схваћено", рекао је Ингве Хавик, задужен за односе са јавношћу у Фудбалском савезу Норвешке.

Мелгалвис је рекао да је све учинио спонтано.

„Мислио сам да никада нећу освојити трофеј. Прихватам да је неким људима мој гест засметао, извињавам се због тога, али и не жалим због онога што сам урадио", рекао је он.

Везисту су новинари у Норвешкој питали да ли мисли да је његова баба поносна начином на који се понео са трофејом који се званично зове Краљев пехар.

„Не верујем да ме је видела. На срећу, нема интернет и није на друштвеним мрежама".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво