Тошић: Увек да побеђујемо, за Партизан реми није добар

Фудбалер Партизана Зоран Тошић, након што је голом одлучио победника на Вождовцу (1:0), изјавио је да је његов тим пребродио још један тежак меч захваљући великој жељи и упорности.

"Није фраза коју стално понављамо, али свака утакмица коју Партизан игра је тешка. За нас резултат 0:0 или реми, као са Спартаком, није добар, јер Партизан увек мора да побеђује. А то није лако јер многе екипе играју одличан фудбал, потом су против Партизана увек додатно мотивисани, а ми играмо на три фронта без права на грешку. Било нам је сасвим јасно шта нас цека на "крову" и да морамо дати све од себе да победимо, што смо и урадили", рекао је Тошић за сајт црно-белих.

Он је додао да екипа није посустала ниједног тренутка, што стално захтева тренер Мирослав Ђукић.

"Вождовац је одлична екипа, борбена и знамо да ниједан сусрет са њима никад није био лак и да смо остајали без бодова. Сада смо донели нова три бода кући и већ се спремамо за Војводину. Што се тиче промашеног пенала, све је то фудбал и то је људски. Битно је са имамо тај "нерв" да гриземо до краја".

Одлични крилни фудбалер позвао је навијаче да дођу у великом броју на стадион у Хумској предстојећег викенда и пруже велику подршку против Војводине у 20. колу Суперлиге.

"Надам се да ће нам и време ићи на руку. Војводина је увек незгодан противник и самим тим опет морамо да идемо пуним интезитетом. То је у Партизану једноставно увек тако и никад нема опуштања", завршава Тошић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво