Порука "мишевима и критичарима" Ивице Илиева: Да ли сада верујете?

Ивица Илиев, спортски директор Партизана, познат је по емотивним изјавама, речима које одзвањају често шупљим спортским медијским простором Србије. Након великог – у сваком смислу историјског – успеха "Парног ваљка", Илиев је остао доследан себи.

Спортски директор ФК Партизан Ивица Илиев еуфорично је прославио пласман у нокаут фазу Лиге Европе након победе над Јанг Бојсом (2:1) и изјавио да су сви из клуба на најбољи начин одговорили критичарима и опозицији.

"Поносан сам на играче, стручни штаб и великог тренера, али и навијаче. Летос сам рекао да правим тим који ће да прође групну фазу Лиге Европе, не само ја, већ и сви челници клуба, тренер, играчи... Сви имају велике заслуге, нећемо стати на овоме, имамо велике амбиције сразмерне реномеу клуба. Све стаје у једну реч – 'историја'", рекао је Илиев за ТВ Партизан после утакмице у Хумској.

Он је имао и поруку за "критичаре", рекавши да морају да имају више вере у руководство црно-белих.

"Изгубили смо од Динама из Кијева да би се мишеви показали, да би сви неверници показали ко су и шта су. Они причају како воле Партизан, а у ствари га мрзе, као и себе. Неверници једни, верујте нама... Свако обећање испуњавам и то гледамо већ две године. Показали су се они који су причали 'Ђукићу, одлази!', 'Који је ово фудбал?', 'Са оваквом игром нећете далеко'... Нисмо далеко, али ћемо тек да одемо".

Илиев је изнео низ похвала за цео играчки кадар, посебно истакавши нападаче Леандреа Тавамбу и Огњена Ожеговића, стрелце у победу над "младим момцима" из Берна.

"Леонардо је велики играч, али Тавамба прави велику разлику у европским оквирима, питам да ли је он већи од Бразилца? Овакву разлику и доминацију у европским утакмицама ниједан играч Партизана никада није правио. Омражени играч је Ожеговић, био сам на стубу кад сам рекао да стојим иза њега. Сад овако он враћа", закључио је Илиев.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво