Челси протутњао Бакуом, ЦСКА бољи од Бенфике

Фудбалери Челсија савладали су у Бакуу екипу Карабага са 4:0, у мечу петог кола Групе Ц Лиге шампиона. У Москви, "армејци" савладали Бенфику, у оквиру Групе А.

Екипа Челсија забележила је нову победу у Лиги шампиона и са десет бодова је прва на табели Групе Ц. Изабраници Антонија Контеа савладали су у Бакуу екипу Карабага са 4:0.

"Плавцима" је посао био олакшан већ у 19. минуту, када је судија Де Соза досудио пенал за госте и искључио капитена Карабага Садигова.

Сигуран извођач најстроже казне био је Азар, а до полувремена је Вилијам повисио предност Челсија на 2:0.

У наставку су "плавци" постигли још два гола. Прво је Фабрегас, после још једног досуђеног пенала, повећао предност на 3:0, да би коначан резултат поставио Вилијан, својим другим поготком на мечу.

Челси је први на табели Групе Ц са десет освојених бодова, испред Роме, која има осам, и Атлетико Мадрида, који је трећи са три освојена бода.

Касније вечерас, Атлетико на свом терену дочекује екипу Роме. 

У исто време, екипа ЦСКА је на свом терену савладала Бенфику са 2:0 и тако задржала реалне шансе за пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Домаћи су повели голом Шеникова у 13. минуту, да би коначан резултат аутоголом поставио Жардел.

Занимљиво је да је голман домаћих Игор Акинфејев сачувао своју мрежу први пут после 44 утакмице у елитном такмичењу. 

ЦСКА има девет освојених бодова и налази се на другом месту Групе А, са три бода више од Базела, који касније вечерас дочекује првопласирани Јунајтед. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво