Ђукић: Биће емотивно за мене у Шапцу

Тренер фудбалског клуба Партизан Мирослав Ђукић, пред утакмицу против Мачве у Шапцу у 16. колу Суперлиге, истиче да његова екипа осећа умор, али и да опрезнија и искуснија чека гостовање с обзиром на дешавања на прошлонедељном мечу у Чачку. Суссрет између Мачве и Партизана игра се у недељу од 13.00 часова.

"Уморнији смо, али искуснији за Чачак. Интензитет мора да буде адекватан. У Суперлиги нема лаких противника, мора да се играти у континуитету" истакао је Ђукић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик у Земуну.

Тренер Партизана је скренуо пажњу на моменат утакмице у Шапцу, јер долази после дуела са албанским Скендербегом у Лиги Европе.

"Наjтеже су утакмице после Европе. Биће тешко у Шапцу, али требају нам три бода".
Кадровска ситуација у црно-белом табору идеална јер се неколико играча жали на повреде.

"Митровић је имао један ударац у чланак, Ожеговића мучи задња ложа, Сума је и даље ван строја. Биће ротација, на беку вероватно. Видећемо на тренингу ко ће бити и колико свеж" рекао је Ђукић.

Стратег клуба из Хумске се осврнуо и на емоције према родном граду у коме ће сутра бити гост.

"Увек има емоција против бившег клуба, али ја сам професионалац. Неце бити слицно као у првом мечу. У Сапцу ће бити много тежа утакмица. Ивица Краљ је велико име Партизана, Мачву је вратио тамо где припада. Очекујем пун стадион, Шабац то заслужује као град. Стадион је ушускан, нема атлетску стазу. Играо сам тамо у куп утакмици против Партизана, за мене ће бити занимљива утакмица" изјавио је рођени Шапчанин.

Тренер Партизана је имао само речи хвале за Бразилца Евертона Луиза.

"Евертон је пример односа према обавезама и утакмицама. Он не зна да ли је Бачка или Манчестер на супротној страни. Њега свако жели у својој екипи", закључио је Ђукић.

Утакмица између Мачве и Партизана игра се у недељу од 13 сати у Шапцу.

број коментара 0 пошаљи коментар