Ђукић: Одлучио Тошићев гол

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је гол Зорана Тошића из слободног ударца био одлучујући тренутак за победу над Скендербегом (2:0) у Лиги Европе. Даја: Мисија фудбала успела, све је било нормално.

"Веома сам срећан због игре мог тима против тешког противника. Борили смо се свих 90 минута, узели битна три бода која нам значе за пролаз даље. Знали смо да ће одлучити детаљи, а после гола Тошића све је било лакше", рекао је Ђукић на конференцији за медије после утакмице у Хумској.

Према његовим речима, очекивао је тврду и не превише лепу утакмицу.

"Отворила се утакмица како смо хтели. Тошић је дао гол из слободног ударца и после тога смо имали више простора у нападу", рекао је Ђукић, додавши да су навијачи дали велику подршку тиму.

Ђукић није скривао задовољство што Партизан држи друго место Б групе Лиге Европе.

"Добро је што је Динамо победио у Берну. Имаћемо финале против Јанг Бојса на нашем стадиону и зависићемо од нас. То је јако битно".

Албански новинари поставили су питање Ђукићу да ли је забринут због скандирања навијача "Косово је Србија", алудирајући на могућу казну Уефе.

"Зашто би нас то бринуло?", одговорио је Ђукић питањем.

На то се надовезала портпарол клуба Биљана Обрадовић речима да је Уефа била упозната са кореографијом на којој је био лик цара Лазара из Косовског боја и око скандирања Косову, напомињући да би казна Уефе стигла да се спомињала реч "шиптар".

Даја: Мисија фудбала успела, све је било нормално

"Жао ми је што смо овако одиграли, иако нисмо били лошији од ривала. Утакмица је одлучена после наше грешке. Мислим да је меч био изједначен, али је резултат такав", рекао је Даја на конференцији за медије после меча на стадиону у Хумској.

Даја није имао ниједну замерку на атмосферу са трибина и на терену.

"Све је било нормално. Мисија фудбала је гајење добрих односа два тима. Мислим да је прошло све у реду, посебно на терену, где је мој фокус", додао је Даја.

Њега је обрадовала победа Динама на гостовању Јанг Бојсу 1:0 и сматра да Скендербег може да надокнади заостатак од три бода за Партизаном, односно два за Швајцарцима.

"Лош корак смо направили ка циљу који је пролаз даље, али када видимо исход дуела између Јанг Бојса и Динама математика нам даје наду. Шест бодова је у игри и борићемо се до краја. Партизан је направио велики посао ка пролазу, али то није велики заостатак, ништа није изгубљено", закључио је Даја.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво