Ђукић: Не плашимо се амбијента, идемо на победу

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је у Тирани да се нада добром резултату у предстојећем мечу против Скендербега и истакао да ће црно-бели не плаше амбијента који их очекује на стадиону у Елбасану.

"Очекује нас добар меч против агресивне и тврде екипе. Реч је о тиму који игра офанзиван фудбал. Свесни смо да ове утакмице доста одлучују, надамо се добром мечу и добром резултату", рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Партизана играју у четвртак у Елбасану против Скендербега утакмицу трећег кола Групе Б Лиге Европа.

"Супер смо третирани овде, нема никаквих проблема, а ми се не плашимо никаквог амбијента. Овде смо дошли да играмо фудбал, 11 на 11 је на терену, они ће решавати судбину меча. Навикли смо да играмо у тешким амбијентима, јер смо професионалци", рекао је Ђукић.

Једно од питања новинара гласило је и какву ће поруку црно-бели послати из Албаније.

"Послаћемо поруку мира. Фудбал никад не раздваја, него зближава. Порука је да смо били добро третирани, надам се да ћемо бити спортски прихваћени, а да ће победника одлучии фер борба. Надам се да ћемо схватити да нам је у региону свима потребан мир. Да не правимо тензије јер је фудбал амбасадор који уједињује људе", рекао је Ђукић.

Партизан и Скендербег имају по један бод у Групи Б, први је Динамо из Кијева са свих шест бодова, а други је Јанг Бојс са два бода.

"Биће леп меч за публику, надам се да ће бити фер утакмица и да ће бољи победити", казао је голман Партизана Владимир Стојковић.

Стојковић одлично брани од почетка сезоне, па је новинаре занимало да ли би коначно волео да он не буде "играч утакмице".

"Волео бих да неко од офанзивних играча постигне погодак, а што се мене тиче волео бих да не пипнем лопту наредних 10 утакмица. Да уопште не морам да интервенишем", рекао је Стојковић.

Утакмица између Скендербега и Партизана игра се у четвртак од 21.05.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво