Вајс: Честитам Србији, то је најбољи тим у групи

Селектор фудбалске репрезентације Грузије Владимир Вајс честитао је Србији пласман на Светско првенство, уз речи да је то најбољи тим у групи.

"Пре свега желим да честитам селектору Славољубу Муслину, српским фудбалерима и њиховим навијачима. Србија има веома квалитетну екипу и најбољи је тим у групи", рекао је Вајс новинарима после утакмице.

Грузија је поражена од Србије са 1:0 у последњем колу Групе Д квалификација за Светско првенство.

Србија је квалификације завршила на првом месту на табели и директно обезбедила пласман на Мундијал у Русији, док је Грузија одавно остала без шансе.

"Наш тим је био фантастичан у Београду, али нам недостаје квалитет у нападу. Завршница је нешто на чему морамо да радимо у будућности јер без голова не можете да побеђујете и освајате бодове. Србија је била боља, морам да признам", казао је Вајс и честитао свом тиму јер даје "120 одсто могућности" у свакој утакмици.

Селектор Грузије је рекао да је Србија искусна екипа са веома добрим играчима.

"Душан Тадић је један од најбољих играча у Европи на својој позицији. Немања Матић, Александар Коларов, Александар Митровић... Много добрих фудбалера са великим искуством, а многима од њих је ово била последња шанса да играју на светском првенству", истакао је Вајс.
Словачки стручњак је рекао да још не зна да ли ће остати селектор Грузије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво