Читај ми!

Стојковић: Треба бити паметан и знати шта рећи

Голман фудбалског клуба Партизан Владимир Стојковић рекао је да му је тешко после пораза од Динама из Кијева и да сматра да је његова екипа заслужила више у ovoj утакмици. Фудбалери Партизана испустили су у Београду два гола предности и изгубили од Динама из Кијева са 2:3, у утакмици другог кола Групе Б у Лиги Европа.

"Немам шта да кажем. После овакве утакмице и овог шока, тешко је било шта рећи. Треба бити паметан и знати шта рећи. Стварно је тешко, али морало је изгледа тако", рекао је Стојковић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана испустили су у Београду два гола предности и изгубили од Динама из Кијева са 2:3, у утакмици другог кола Групе Б у Лиги Европа.

"Ушли смо у утакмицу са жељом и мотивом, кренули смо на противника који је фаворит и најбоља екипа у групи... Да ли смо мислили лако ћемо, 2:0 је одувек најтежи резултат. Мислим да смо заслужили више, али то је фудбал, то је данас била божја воља", рекао је Стојковић.

Партизан је трећи на табели са једним бодом, колико има и Скендербег. Динамо је први на табели са шест бодова, а на другом месту Јанг Бојс има два.

У трећем колу 19. октобра Партизан ће играти у Елбасану против албанског Скендербега, а Динамо ће у Кијеву дочекати Јанг Бојс.

"Победа у Албанији и све је заборављено", рекао је Стојковић.

И Бојан Остојић је навео да му је тешко после пораза.

"Искрено, не знам шта је разлог пада у игри у другом полувремену. Изашли смо да играмо као прво, али нешто се пореметило у екипи... Нисмо смели да дозволимо да изгубимо", рекао је Остојић.

Ни Немања Милетић није умео да објасни шта се црно-белима догодило у другом полувремену.

"Прво полувреме је било изванредно, повели смо са 2:0, доминирали смо. Иако смо се договорили у свлачионици да нам се не понављају неке грешке, опет смо примили два гола као против Рада... Врућа је глава, не знам коју бих праву реч употребио", рекао је Милетић.

"Ово што се вечерас десило прво себи не могу да опростим. Ово је невероватно, да примимо три гола за 40 минута... То је недопустиво", додао је он.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара