Саки: Анчелотију би добродошло да оде из Бајерна

Легендарни италијански тренер Ариго Саки изјавио је да би за његовог ученика Карла Анчелотија најбоље било да напусти Бајерн због нарушене атмосфере у свлачионици великана из Минхена.

Саки је саветовао свог земљака да напусти Бајерн у тренутку када су јавно незадовољство исказале звезде тима попут Роберта Левандовског, Франка Риберија и других.

"Делује да би промена била добра за Бајерн и Карла. Током старења губи се страст и жеља, то је живот. Мислим да је екипа изгубила ентузијазам. Анчелоти је без сумње велики тренер, који стручњак је освојио три Лиге шампиона? Свуда је бележио успехе", рекао је Саки, који је био тренер Анчелотију у Милану.

Као главни кандидат да наследи Анчелотија у Баварској, спомиње се тренер Хофенхајма Јулијан Нагелсман.

Италијански тренер трпи притисак јер многи сматрају да Бајерн мора да доводи најбоље и најскупље фудбалере света, а не играче који имају потенцијал да то постану, као што је изјавио Левандовски.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво