Уефа отворила поступак против Арсенала и Келна

Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније покренула је дисциплински поступак против Арсенала и Келна због инцидената пре и током утакмице два тима у Лондону у Лиги Европе.

Ривали Црвене звезде у Х групи терете се за укупно три прекршаја, Арсенал због блокираних степеница у делу где су гостујући навијачи, а Келн због испада његових навијача, односно убацивања тврдих предмета на терен и коришћења пиротехничких средстава.

Утакмица између Арсенала и Келна каснила је више од сат времена јер је чак 20.000 немачких навијача дошло у Лондон, међу којима је само њих 2.900 имало улазнице, због чега се направила велика гужва испред стадиона Емирејтс.

Одлука о казнама биће донета 21. септембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво