Читај ми!

Фудбалери Партизана: Реалан резултат

Фудбалери Партизана оценили су да је нерешен резултат против Јанг бојса реалан и истакли да је добро почети групну фазу Лиге Европе позитивним резултатом. Фудбалери Партизана одиграли су у Берну нерешено 1:1 против Јанг Бојса, у утакмици првог кола Групе Б у Лиги Европе.

"Веома тешка утакмица, пре свега због тог специфичног терена... Криво ми је што смо примили онакав гол, нису нам га дали из акције, била је нека гужва, баш без везе, али, опет, кад се све сабере и одузме, мислим да је нерешен резултат реалан", рекао је Немања Р. Милетић.

Фудбалери Партизана одиграли су у Берну нерешено 1:1 против Јанг бојса, у утакмици првог кола Групе Б у Лиги Европе.

"Искрено мислим да су нас мало потценили. Не знам како могу да кажу за клуб као што је Партизан да не знају ко смо ни шта смо, али то иде на њихову душу. Рекао сам пре утакмице да идемо на победу, али задовољни смо и бодом", рекао је Милетић.

Зоран Тошић је рекао да верује да ће његова екипа бити све боља из утакмице у утакмицу.

"Ово је озбиљно такмичење, такмичење где Партизан припада. Без обзира на то што нисмо остварили победу, не можемо да будемо незадовољни. Сваки пут је добро када започнете групну газу позитивним резултатом. Верујем да ћемо бити још бољи. Позитиван резултат је битан на почетку и после је све лакше. Уверен сам да ће бити још боље", рекао је Тошић.

Партизан је на стадиону "Швајцарска" повео голом Марка Јанковића у 11. минуту, али је само три минута касније Јанг бојс изједначио.

"Знали смо да нас чека тежак меч против изузетно добре екипе са добрим индивидуалним квалитетом, поготово кад играју код куће. Мислим да смо добро ушли у меч, рано смо дали гол, али на нашу несрећу убрзо су га и они дали. На крају, мислим да је 1:1 реалан резултат и да треба да будемо задовољни", рекао је Јанковић.

"Што се гола тиче, наравно да ми је драго. Било је доста асистенција у претходном периоду, ево сад и гол, али најбитније је да је екипа остварила позитиван резултат", додао је Јанковић.

У другом колу, 28. септембра, Партизан ће од 21.05 у Београду играти против Динама из Кијева.

"Овај бод нам даје велико самопоуздање и мислим да ћемо из утакмице у утакмицу играти све боље и боље. Сад нам долази Динамо кући, нажалост, играмо пред празним трибинама, као да је пријатељска утакмица, али морамо и ту да дамо максимум и да се покажемо у што бољем светлу", рекао је Бојан Остојић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво