Милојевић: Остаје жал за победом

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан утакмицом против БАТЕ Борисова и оценио да су његови фудбалери "за нијансу" били ближи победи. Звезда је групну фазу Лиге Европа почела ремијем 1:1 на стадиону "Рајко Митић" у Београду са екипом БАТЕ Борисов.

"Можда смо за нијансу били ближи победи. Играти овакве утакмице је специфично. Рекао сам играчима да морамо да дамо други гол и приведемо утакмицу крају. Остаје жал, али да кажемо да је резултат 1:1 на равне части. Дали смо све од себе, идемо даље, има још утакмица", рекао је Милојевић новинарима после утакмице.

Звезда је групну фазу Лиге Европа почела ремијем 1:1 на стадиону "Рајко Митић" у Београду са екипом БАТЕ Борисов.

Црвено-бели су имали предност од 54. и шансе да је увећају после тога, а БАТЕ је бод освојио поготком у 72. минуту.

"БАТЕ је имао своје шансе, ми своје... То је искусна екипа, има свој план, дуго је играо Лигу шампиона, Лигу Европа... Знали смо да ће да промене систем у другом полувремену. Нисмо били ти у првих 20 минута, радили смо ствари за које се нисмо договорили, неке ствари смо радили које ми се не свиђају. То ћемо да исправимо. После тога смо се консолидовали", казао је Милојевић.

Он је навео да није желео да се његова екипа повуче после вођства јер је "напад најбоља одбрана".

"Ако се повучете, у сваком тренутку можете да имате проблем. Хтели смо да дамо и други гол, не да размишљамо о брањењу. Покушали смо и са два шпица, што је показало нашу намеру да смо хтели да добијемо. Неки пут изађе како треба, неки пут не", додао је тренер црвено-белих.

Милојевић је рекао да утакмица против БАТЕ-а "полако улази у архиву" и да се екипа окреће следећим изазовима. Говорио је и о томе колико мечеви у Лиги Европа значе његовим фудбалерима.

"Пршти на све стране током 90 минута. Драго ми је јер је ова утакмица велико искуство за нас, тај ритам је нешто што они треба да имају сваке недеље. Ово ће бити велико и огромно искуство, дуго година Звезда није била на европској сцени.. Излазићемо храбро и даваћемо све од себе", рекао је тренер Звезде.

Тренер Звезде је захвалио навијачима, који су пружали подршку екипу током свих 90. минута.

"Ови момци заслужују подршку. Надам се и знам да ће навијачи и на следећим утакмицама да буду са нама", истакао је Милојевић.

Црвена звезда ће у другом колу Групе Х Лиге Европа играти 28. септембра против Келна у Немачкој.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво