Терзић: Улазак у ЛЕ посвећујем Вучићу, дао нам је снагу

Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић изјавио је да је улазак у групну фазу Лиге Европе велики успех, а победу над Краснодаром (2:1) посветио је председнику Србије Александру Вучићу.

"Велики успех Црвене звезде, ово је почетак нове историје нашег клуба. Идемо стазама славних претходника. Биће Звезда поново европски великан. Радоваце се српски народ поново као некад", рекао је Терзић.

Он се захвалио председнику Александру Вучићу на подршци и вери у успех.

"Он нам је давао снагу када смо посустајали. Ово је и његов тријумф", поручио је Терзић.

Црвена звезда је после деценије изборила место у групној фази Лиге Европе пошто је у реваншу славила 2:1 против Краснодара.

На позив председника Србије Александра Вучића Српска деца из Хрватске - Ријеке, Кострајнице и Задарског залеђа, полазници летње школе "Свети Сава" присуствовали су синоћ утакмици између Црвене звезде и Краснодара за пласман у групну фазу Лиге Европе.

Деца су пре почетка утакмице на стадиону "Рајко Митић" добила аплаузе пуних трибина.

Као што је Вучић обећао, официални спикер је најавио тринаесторо девојчица и дечака који су са одушевљењем прошетала травом "Маракане".

Председник Вучић је раније у четвртак примио децу у свом кабинету која су стигла у Београд да се друже и уче о српском језику, књижевности и култури, обилазе разне споменике, музеја и историјска места.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи