Ври на "Маракани" – редови на благајни, радови на стадиону

Живо је у петак било у Љутице Богдана 1А. Навијачи црвено-белих похрлили су на благајне стадиона како би обезбедили карту за реванш меч са Краснодаром, док су се у исто време спроводили радови на реконструкцији највећег стадиона у земљи.

Резултат који су фудбалери Црвена звезде остварили синоћ у Краснодару (пораз од 3:2) очито је охрабрио навијаче најтрофејнијег српског клуба, па су они у петак ујутру формирали редове испред благајне стадиона "Рајко Митић", како би набавили улазнице за реванш, који је на програму наредног четвртка од 21 час.

Редови су се се направили и пре него што је продаја званично била почела.

Цене карата су: за северну и јужну трибину 800 динара, за источну је потребно издвојити 1.200 динара, а за западну трибину 1.500 динара.  

Док су навијачи куповали карте, са леве и десне стране од благајне извођени су радови на реконструкцији стадиона. Сређује се плато испред северне трибине, након што је уклоњена дугогодишња и дотрајала ограда која је ту стајала.

С друге стране, десно од формираних редова, на фасади западне трибине спремало се исцртавање великог грба Црвене звезде. 

Навијачи се спремају, спрема се и стадион. Очекује се још један спектакл на највећем српском фудбалском објекту...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи