Пике: Били смо немоћни

Фудбалер Барселоне Ђерар Пике рекао је да се први пут у каријери осећао немоћно у односу на Реал Мадрид, у двомечу Суперкупа Шпаније.

Реал је синоћ освојио Суперкуп Шпаније, пошто је у другој утакмици у Мадриду победио са 2:0 головима Марка Асенсија и Карима Бенземе. У првом мечу у недељу у Барселони "краљевски" клуб победио је са 3:1.

"Нисмо у најбољем тренутку, ни као екипа ни као клуб. То је дуг процес и можемо да напредујемо. Морамо да будемо сложни и да идемо напред", рекао је Пике, пренели су шпански медији.

Реал је играо без Кристијана Роналда који је суспендован на пет утакмица због искључења у првом мечу Суперкупа.

Барселона има проблема са игром у нападу откако је за рекордан трансфер од 222 милиона евра Пари Сен Жермену продала Нејмара, а у двомечу против Реала постигла је један гол, и то из пенала.

Реал је освојио два трофеја у последњих седам дана, пошто је 8. августа победом против Манчестер јунајтеда од 2:1 у Скопљу, тријумфовао и у Суперкупу Европе.

"Првих 20 минута су синоћ били сјајни. Прегазили смо их", рекао је дефанзивац Реала Дани Карвахаљ.

Тренер Реала Зинедин Зидан синоћ није уводио у игру Гарета Бејла, Касемира и Иска, а у тим се вратио Лука Модрић после суспензије.

Одбрану титуле у шпанском првенству Реал почиње у недељу на гостовању против Депортива, а Барселона ће у првом колу играти као домаћин против Бетиса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво