Нишлије однеле три бода из Земуна, победе Вождовца и Војводине

Фудбалери Радничког из Ниша победили су у гостима екипу Земуна са 2:1 у трећем колу Суперлиге Србије. Војводина са 1:0 савладала Бачку, Вождовац после преокрета бољи од Борца.

Оба поготка за Раднички постигао је Лазар Арсић, у седмом и 10. минуту из једанаестерца, док је једини стрелац за Земун био Немања Вучић у 35. минуту.

Радничком је ово прва победа у новој сезони Суперлиге Србије и сада је на 10. месту са три бода, док је Земун остао на једном боду и налази се на 12. позицији.

Нишка екипа у наредном колу гостује Мачви у Шапцу, а Земун иде у госте Раду.

Вождовац је после преокрета савладао екипу чачанског Борца са 2:1, док је Филип Малбашић постигао једини погодак у победи Војводине над Бачком.

Партизан и Црвена звезда своје мечеве играју у недељу. Шампион Србије гостује у Суботици код Спартака, док ће црвено-бели на свом терену дочекати екипу Чукаричког. 

Парови трећег кола Суперлиге:

Петак:

Напредак – Радник 1:2

Субота:

Земун – Раднички Ниш 1:2
Вождовац – Борац 2:1
Јавор – Мачва 0:4
Младост – Рад 2:1
Војводина – Бачка 1:0

Недеља:

Спартак – Партизан (19.00)
Црвена звезда – Чукарички (20.00) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво