Тавамба разочаран због пораза

Стрелац јединог гола за Партизан на утакмици Леандре Тавамба разочаран је због пораза од Олимпијакоса, али оцењује да екипа у реваншу може да избори пласман у наредно коло квалификација за Лигу шампиона.

"Мислим да смо утакмицу почели с великим поштовањем противника, али то је нестало током утакмице. Успели смо да се вратимо, друго полувреме је било тешко, некако смо се мучили. Мислим да је и судија на почетку полувремена погрешио када није свирао фаул над Леонардом", рекао је Тавамба новинарима после утакмице.

"Мислим да смо голове примили због недостатка концентрације, али сада морамо да мислимо на реванш", додао је он.

Фудбалери Партизана поражени су у Београду од Олимпијакоса са 3:1 у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона, а једини гол постигао је Тавамба.

"Постигао сам гол, али мени је битније да тим побеђује. Данас сам постигао гол, али смо изгубили, то је фудбал. Надам се да ћу и у реваншу постићи гол и да ћемо победити", рекао је Тавамба.

Новинаре је занимало да боље објасни ситуацију када је Леонардо, почетком другог полувремена, оборен у шеснаестерцу Олимпијакоса.

"Мораћемо да видимо снимак и да прегледамо ситуацију, али све се то догодило испред мене. Мислим да је био пенал, видео сам контакт. Не знам... Као да је судија био против нас у другом полувремену", рекао је Тавамба.

Реванш утакмица између Олимпијакоса и Партизана играће се за седам дана у Атини.

"Мислим да можемо да прођемо даље. Када сам видео како смо играли, како је утакмица текла, мислим да имамо шансе, само морамо да будемо концентрисанији и да искористимо шансе", закључио је Тавамба.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи