Олимпијакос славио у Хумској

Фудбалери Олимпијакоса победили су у Београду екипу Партизана са 3:1, у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона. Бен двоструки стрелац за госте из Пиреја, Еменике прецизан у надокнади, док је Тавамба погодио за црно-беле. Реванш је за седам дана у Пиреју.

Меч је почео веома отворено и ефикасно.

Гости из Грчке повели су већ у шестом минуту сусрета, када су дупли пас разменили Марин и Бен, који веома сталожено упутио ударац и савладио голмана домаћих - 0:1.

Међутим, убрзо је стигао одговр Партизана. Тавамба се најбоље сналази у шеснаестерцу Олимпијакоса, и уз мало среће већ у 10. минуту доноси изједначење српском тиму - 1:1.

Партизан је, чини се, био бољи и агресивнији ривал, али доминацију у поседу није успео да преточи у предност.

После 15-ак минута игре у наставку, након сјајног продора Бен спектакуларним голом доноси ново вођство, и испоставиће се, победу грчком шампиону - 1:2.

У надокнади времена, Еменике сјајно избегава офсајд замку, дрибла Кљајића и доноси великих и коначних 1:3 за грчког гиганта. 

Меч у Београду посматрало је око 25.000 гледлаца, а на полувремену је забележен мањи инцидент, када су присталице београдског клуба гађале гостујуће играче флашама, а ови узвратили, па је настало краткотрајно комешање.

Ток меча: 

22.40 - Крај меча, победа Олимпијакоса у Хумској од 3:1. 

22.37 - ГООООЛ, Еминике доноси великих 3:1 црвено-белима у надокнади. 

22.02 - ГОООЛ, поново води Олимпијакос и поново је стрелац Бен, који је сјајним ударцем матирао Кљајића у 57. минуту сусрета. 

21.51 – Почело је друго полувреме.

21.33 – Мањи инциденти на полувремену, навијачи Партизана са источне трибине су гађали фудбалере Олимпијакоса флашама, један фудбалер је узвратио и избило је кошкање пред тунелом.

21.32 – Завршено је прво полувреме резултатом 1:1. Гости су боље ушли у меч и успели да поведу у шестом минуту преко Бена. Партизан је брзо успео да се "пробуди" и изједначи у 10. преко Тавамбе. Црно бели су након гола успели да дођу до контроле утакмице и кроз високи проценат поседа лопте покушавају да постигну нови погодак, док Олимпијакос своје шансе тражи кроз контре.

20.56 – ГОООЛ! Партизан узвраћа у 10. минуту. Леандре Тавамба успева да угура лопту у мрежу Грка након центаршута Јанковића.

20.51 – ГОООЛ! Олимпијакос од 6. минута води са 1:0, дупли пас Марина и Бена, након чега Бен излази сам пред Кљајића и постиже погодак.

20.45 - Почео је меч...

20.10 - У неколико наврата дошло је до комешања између навијача Партизана и полиције после гласина да навијачи Звезде и Олимпијакоса долазе.

19.50 - Навијачи Партизана у добром расположењу дочекују меч...

19.35 - Познати су и састави тимова:

Партизан: Кљајић - Вулићевић, Ћирковић, Остојић, Милетић - Евертон, Косовић - Јанковић, Тавамба, Леонардо - Ђурђевић.

Олимпијакос: Капино - Фигеирас, Ретсос, Ромао, Куртис - Ођиђа Офое, Сиопис - Мехди Карсела, Фортунис, Марин - Бен. 

19.20 - Публика полако пристиже на стадион, за сада је мирно, за шта је задужена и жандармерија... 

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво